Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Minden ami cipő és táska

 

converse-adidas.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Itt láthatunk egy "Converse" cipőkből álló szettet. Talán kijelenthetem, hogy a tornacskák közt ez az egyik legelterjedtebb itt magyarországon. Adidas táskákkal vannak kiegészítve.

Az első pink és az alatta lévő ciklámen cipő az élénkebb, rózsaszínes, vagy lilás árnyalatú, esetleg fekete és fehér kollekciókhoz illik. A laza táskánál jobbat nem lehetett volna találni mellé, ezekhez a sportos darabokhoz retikül nem is illik...természetesen. A ciklámen és a pink meleg szín.

A fekete és fehér örök klasszikus, ezt a két színt akármihez fel lehet venni kivétel nélkül. Ezen a képen a fekete a fehér és a sárga nagyban megegyezik, szinte ugyanaz csak színülben tér el. Mind a három darabhoz tökéletes választás a sporttáska. A feketeés a fehér hideg, a sárga meleg szín.

A kék tornacsuka nagyon trendi. Jól megy hozzá a fekete, fehér szín, de a világos rózsaszín sem néz ki rosszul mellette. A kék szín már alapból egy sportos szín de ezzel a sport táskával még sportosabban néz ki. A kék hideg szín

Személy szerit nekem a zöld tornacsuka tetszik a legjobban, ugyanis azokkal a kis fehér körökkel még bolondosabbá alakul az alapjáratban is aranyos cipő, és a zöld táska szintén jól mutat hozzá. Állítólag a zöld szín nyugtat. Ha az öltözetedben vagy a szobádban sok a zöld, akkor biztos nyugodt leszel. A zöld hideg szín

A piros cipő iszonyat divatos, amit nem csak a laza csajok, hanem a másik féle típusú tinilányok is felvehetnek bámihez. Állítólag ha sok piros van az öltözetedben vagy esetleg piros a szobád, akkor könnyen ideges lehetsz mert a piros: az gey izgató szín. A piros meleg szín.

 

Egy kicsit a Cenverse-ról:

A világszerte elsősoran cipőmárkaként ismert Converse 1917-ben

forradalmasította a cipőipart. Szerintem a legjobb utcai cipőként

hordani de a sporthoz sem rossz. Van belőle rövid szárú, hosszú

szárú sőt még csízma is. Fiúknak, lányoknak egyaránt van. Egészen

a kicsitktől a nagy lábakon élő  emereknek megtalálható a

méretezésben. Táskákat, kulcstartókat, pénztárcákat, tornazsákot

és ruhadarabokat is gyárt a cipőn kívül. A legtöbb cipő (tornasák,

pénztárca, stb..) vászonból készült de van ami börből.

Magyar honlap: http://converse.hu/