Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A szezon legszebb divatszínei

Ősz/Tél

Idén ősszel és télen nem lesznek szürkék a hétköznapok. A szokásos szürkék, sötétkékek, feketék, barnák mellett nem kell lemondanunk a nyáron megszokott púderszínekről, jelen lesz néhány libbenő, könnyed árnyalat, de számtalan harsány szín is. Ha pedig nem tudsz dönteni, akár egymással is viselheted a kedvenceidet.

 

Intenzív sárga  

Nehéz elhinni, de a dinamikus sárga szín uralta a legnagyobb divatházak kifutóit. Sok híres diatház csempészte bele a kollekciójába a sárgát. Nekünk sem kell idegenkednünk tőle, hiszen csaubarnával, bordóval, feketével, szürkével, de a semleges nugát színnel is jól megfér egymás mellett.

 

Izzó parázssárga

Ha nem jön be a napraforgó, akkor válaszd a tüzesebb, izzóbb narancssárgát, amely szezonok óta tartja magát. Nem kell tetőtől talpig narancsba borulnod. Ha tetszenek az intenzív árnyalatok, de nem szereted, ha minden szem rád szegeződik, akkor a kiegészítők - ékszer, kendő, kesztyű, cipő - is megteszik. A lényeg, hogy harmonikus legyen a végeredmény!! :]

 

Lángvirág és orchidea

Ha egyáltalán nem szívleled a harsány színeket, akkor sem kell feketébe, szürkébe vagy barnába bújni. A lila két árnyalata is helyet kapott az őszi-téli színpalettán. Az erőteljes, sötétebb árnyalat mellett a halovány, leheletkönnyű orchidealila a szezon nagy kedvence. Az előbbi inkább sötét, az utóbbi pedig világos árnyalatokkal mutat szebben.

 

Cédruszöld

Így nevezte el a Pantone cég a szezon egyik általa ajánlott színét, egy szürkészöld árnyalatot, amely nagyon jól kihasználható, semleges szín. Ha nem áll jól, akkor sem kell lemondanod róla, hiszen minél távolabb van az arcodtól, annál kevésbé számít a színe. Fekete, szürke és törtfehér mellett élénkzölddel, naranccsal vagy kékkel is remekül mutat együtt.

 

Récezöld

Hol kicsit kékesebb, hol kicsit zöldesebb ez a sötétzöld árnyalat, amely több híres márka kedvence a szezonban. Talán nem is gondolnád elsőre, de a fekete mellett sötétkékkel is veszett jól mutat. Egy próbát mindenképpen megér.

 

Kávélikőr

Ismét egy első látásra visszafogottabb árnyalat a palettáról, amelyre mégsem mondhatjuk, hogy unalmas lenne. A meleg, sötétbarna árnyalatú alkalmi ruha vetekszik a fekete eleganciájával. Hétköznapokon szürkével, pirossal, sárgával és feketével is mesés.